Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Motilium nevű gyógyszert írt...

Motilium nevű gyógyszert írt fel a doki, állítólag több lesz tőle a tejem. Vélemény róla?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 10:35
 1/4 anonim válasza:
Az a gyógyszer emésztési panaszok megszüntetésére szolgál,és kifejezetten benne van a betegtájékoztatóban hogy szoptatás idején nem tanácsos.Nézz utána a neten a betegtájékoztatót olvasd el.beütöd a gyógyszer neét,már ott is lesz.Ha nőgyógyász,vagy gyerekgyógyász írta,talán jobban tudja,de ha háziorvos akkor már kétlem.Nézz utána!
2009. jan. 6. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
hidd el segít...én 3 hónapja szedem. Nagyon jó...az elöttem válaszolónak igaza van abban, hogy mire való. DE!!!!! segíti a tejcsatornák kiürülését. CSAK DiCSÉRNI TUDOM!!! nekem nagyon bevált. Írj ha kérdésed van ezzel kapcsolatban
2009. jan. 6. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedtem és tényleg nagyon jó!Rákérdeztem Én is h lehet e szoptatás alatt és nekem is azt mondta a doki h nyugodtan mert nem minden igaz ami a betegtájékoztatóba van és nagyon sok anyukának segitett már ez a gyogyszer h több teje legyen!Én azért nem szedem már mert nekem nem igazán volt jó , fájt a gyomrom tőle de ez nagyon egyedi eset és nem mindenkinek fáj tőle!Ugyhogy nyugodtan probáld ki!
2009. jan. 6. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is azt olvastam erről a szerről, hogy mellékhatásként serkenti a tejet. DE! Állítólag két változata van: egyik felnőtteknek, másik gyermekeknek. A felnőtteknek való betegtájékoztatójában tényleg az van írva, hogy szoptatás alatt nem javasolják. Mégis ezt szedtétek? Mennyit egy nap, és meddig szedtétek?
2009. nov. 2. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!