Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig hozható vissza a tej?

Meddig hozható vissza a tej?

Figyelt kérdés

4-5 hónap után vissza tudnám valahogy hozni?

Nem szoptatok, semmi tejem nincs már.

jún. 10. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Olyannak is be lehet indìtani a tejèt, aki sosem szült. 4-5 hónap utàn vissza lehet.
jún. 10. 20:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Fejés muszáj ehhez?

Nekem akkor sem sikerült sokat fejni, mikor még volt tejem..

A gépet pedig már el is adtam közben.

jún. 10. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek mèg hajlandó és képes hatèkonyan szopni, ha mellre teszed? Rengeteg inger kell, hogy visszajöjjön a tej. A gyerek nem biztos, hogy fog annyit szopni, hogy vissxzahozza a tejet. Érdemes lenne mindenképpen fejned.
jún. 10. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért akarod?
jún. 10. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

4-5 hónap után esélytelen.

Valszeg a gyerek azt sem tudja már mire jó az a cici. Kéne prolaktin hormon is ugye...

jún. 12. 07:30
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem termelsz prolaktint (én pl egyáltalán nem termeltem se a fiamnál, se most a lányomnál), akkor ha megfeszülsz sem lesz anyatejed.

4-5 hónap után meg már minek visszahozni? Már régen eszik az a gyerek minden mást is.

Felnőnek tápszerrel is, nekem elhiheted. A fiam feleannyit se beteg, mint az anyatejes társai, sokkal jobb erőben is van. Nem lesz baja, inkább a hozzátáplálással foglalkozzatok.

jún. 12. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!