Minden szoptató anya melle megereszkedik?
Nőként kérdezem mielőtt valaki kiosztana!
25 éves vagyok, van egy gyönyörű egyéves kislányunk, aki éjszaka meg reggel-este cicizik.
Régen küzdősportoltam, sose volt mellem. Ahogy abbahagytam pár évre rá már kezdtem megelégedni a melleimmel. Aztán ugye terhesség alatt elég jól néztek ki, de így egy év szoptatás után már eléggé lógnak. Változhat még valami, tehetek valamit ellene természetes úton vagy barátkozzak meg velük?
A hormonok okozzák, nem a szoptatás. Terhesség alatt megnő a mellünk mint egy lufi, szülés után meg olyan lesz, mint az a lufi amit 1 éve a nyaralóban felejtettünk...
Nyilván akinek a semmiből lesz B kosár ott még nem sok minden tud hova ereszkedni, de akiknek egy formás B-C kosárból lesz egy D-E, annál már nincs visszaút...
"Terhesség alatt megnő a mellünk mint egy lufi, szülés után meg olyan lesz, mint az a lufi amit 1 éve a nyaralóban felejtettünk..."
Már akinek.
Egyik terhességemnél se nőtt egy centit se, csak szülés után.
"Nyilván akinek a semmiből lesz B kosár ott még nem sok minden tud hova ereszkedni, de akiknek egy formás B-C kosárból lesz egy D-E, annál már nincs visszaút..."
Irigység a köbön.
Nekem a semminél is kisebből lett D kosár, azaz több, mint 4 kosárnyit nőtt, ikreket szoptattam, majd ebből ment össze A-ra, és köszönöm szépen, nem látszik rajta. Se egy csík, se üres tejeszacskó effekt.
Egyébként nagyon örülök, hogy visszament, egy centivel nem akarnék nagyobbat. Nagyon hiányzott az egész szoptatás alatt a kis minim. A hasonalvás és a melltartó nélküliség.
"Nyilván akinek a semmiből lesz B kosár"
A semmiből D lett és abból B. 🙊 Azért ez nem olyan rossz: plusz 4, mínusz 2 kosár ingadozás nyom nélkül. De felőlem visszamehetne AA-ra is, nem tetszett a nagy. Szeretem, ha a szemembe néznek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!