Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Minden szoptató anya melle...

Minden szoptató anya melle megereszkedik?

Figyelt kérdés

Nőként kérdezem mielőtt valaki kiosztana!

25 éves vagyok, van egy gyönyörű egyéves kislányunk, aki éjszaka meg reggel-este cicizik.

Régen küzdősportoltam, sose volt mellem. Ahogy abbahagytam pár évre rá már kezdtem megelégedni a melleimmel. Aztán ugye terhesség alatt elég jól néztek ki, de így egy év szoptatás után már eléggé lógnak. Változhat még valami, tehetek valamit ellene természetes úton vagy barátkozzak meg velük?

jún. 3. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Hát nekem megereszkedett.Akit ismerek,annak szintén.Elképzelhető,hogy nem mindenkinél van így,de én nem ismerek ilyet.Szerintem barátkozz meg velük,műtét nélkül nem lesznek a régiek.
jún. 3. 11:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, csak a remény hal meg utoljára... :)
jún. 3. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem szebb, mint előtte. 3,5 évig szoptattam, előtte konkrétan nem is volt (65AA), most meg 70B és semmit se lóg. De szívesen elcserélném arra, ha alul maradtam volna ép.
jún. 3. 11:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy problémád lett odalent, de a melledre akkor legyél büszke.
jún. 3. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
1 hetig szoptattam, nekem is eleg logos lett. De mondjuk azt megemlitenem, hogy hiztam vagy 15 kilot terhesseg alatt, majd lefogytam, ez se segitett a helyzeten.
jún. 3. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem a hízás,vagy a szoptatás hossza okozza ezt legfőképp,hanem inkább a hormonok.Olyat is ismerek,aki egyáltalán nem szoptatott,mégis megereszkedett a mellé sajnos.
jún. 3. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem volt nagy mellem de nem is kicsi, formás volt. 3,5 évig szoptattam. Nem ereszkedett meg, de a bimbóm mint a szelepsapka 🤣
jún. 3. 15:32
 8/10 anonim ***** válasza:
31%

A hormonok okozzák, nem a szoptatás. Terhesség alatt megnő a mellünk mint egy lufi, szülés után meg olyan lesz, mint az a lufi amit 1 éve a nyaralóban felejtettünk...

Nyilván akinek a semmiből lesz B kosár ott még nem sok minden tud hova ereszkedni, de akiknek egy formás B-C kosárból lesz egy D-E, annál már nincs visszaút...

jún. 3. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
29%

"Terhesség alatt megnő a mellünk mint egy lufi, szülés után meg olyan lesz, mint az a lufi amit 1 éve a nyaralóban felejtettünk..."

Már akinek.

Egyik terhességemnél se nőtt egy centit se, csak szülés után.

"Nyilván akinek a semmiből lesz B kosár ott még nem sok minden tud hova ereszkedni, de akiknek egy formás B-C kosárból lesz egy D-E, annál már nincs visszaút..."

Irigység a köbön.

Nekem a semminél is kisebből lett D kosár, azaz több, mint 4 kosárnyit nőtt, ikreket szoptattam, majd ebből ment össze A-ra, és köszönöm szépen, nem látszik rajta. Se egy csík, se üres tejeszacskó effekt.

Egyébként nagyon örülök, hogy visszament, egy centivel nem akarnék nagyobbat. Nagyon hiányzott az egész szoptatás alatt a kis minim. A hasonalvás és a melltartó nélküliség.

jún. 3. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
39%

"Nyilván akinek a semmiből lesz B kosár"

A semmiből D lett és abból B. 🙊 Azért ez nem olyan rossz: plusz 4, mínusz 2 kosár ingadozás nyom nélkül. De felőlem visszamehetne AA-ra is, nem tetszett a nagy. Szeretem, ha a szemembe néznek. ;)

jún. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!