Nyáron a lefejt tejet hogyan tároljátok ha nagyobb sétára vagy útra mentek?
Figyelt kérdés
Kell hűteni a lefejt tejet vagy nem szükséges? A nagy melegben nem romlik meg?máj. 5. 19:57
11/13 anonim válasza:
Egyébként nehéz elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák emberek?Más téren is így érzel? Nem bántásból kérdezem. 10# voltam.
12/13 anonim válasza:
Csak egyszerűen fura,hogy egyes édesanyáknál valami megakad a természetes folyamatban,és nem mindig tudnak szoptatni.
Ennyi. Nem kell belelátni többet. Érdekelt,hogy miért. Kíváncsi típus vagyok. Érdekel más emberek lelkivilága.
Nekem muszáj volt szoptatnom mert jártuk az országot a betegsége miatt. Bárhol bármikor,amikor megéhezett. Nem volt választásom. Még 2 éves korában is könyörgött a védőnő, hogy ne válasszam el. De nem bírta a testem tovább, csontvázra fogytam. Muszáj volt.
13/13 anonim válasza:
12# Ha megakad, szerintem egyáltalán nem sikerül sehol sem. Igen, más ha folyamatosan úton kell lenni és kénytelen voltál megoldani így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!