Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért utasítja el a cicit a...

Miért utasítja el a cicit a babám?

Figyelt kérdés

4,5 hónapos lányom egyik napról a másikra sír ha mellre akarom rakni

Kevés a tejem ezért tápot is kap de szeretnék neki minden cseppet odaadni.cicin szoktam altatni és nappal is olyan jókat tudott aludni de amit megyünk aludni sír,rugdal amikor cicire akarom rakni.ez egy hete tart éjjel még úgy ahogy elveszi és vissza is alszik

Pedig álmod de nem túl álmos aztán kocsiba altatom de ott nem alszik olyan jókat és aztán egész nap nyűgös

Volt valakinek hasonló?lassan teljesen elapad a tejem

Cumizavart kizárom

ápr. 12. 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Hiába álltok bele a kérdezőbe. Nem írta mivel kapja a pótlást… nálunk szondán át kapta vagy kis pohárból még is csinálta ezt többször a lányom. Nálunk akkor volt, amikor megjött minden hónapba, egy hétig ez ment. Nálatok ez is cumizavar :D Kis fejetekbe ez létezik csak itt gyakorin.
ápr. 12. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11, én pont azt írtam hogy menstruációnál is lehet. Velem is eljátszotta ezt a havi bajkor a kislányom. 🤷🏼‍♀️
ápr. 12. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
11# vagyok. Ennyi öröm legyen mára, hogy lepontoztatok egy normális választ. :D
ápr. 12. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Senki sem állt bele a kérdezőbe.

Csak leírtuk, hogy mi lehet, és akinek volt, annak végül hogy alakult.

ápr. 12. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:

“ Kizarhatod a cumizavart a fejedbol, ha attol jobban alszol, de ez valoszinuleg az sajnos.”

Ja nem :D Értelmes ember elgondolkozik és rákérdez miből kapja a pótlást. Nyilván, ha kizárja a kérdező, akkor nem cumizik/nem kap cumisüveget.

ápr. 12. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!