Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az mennyire baj, ha éjszakai...

Az mennyire baj, ha éjszakai szoptatás után enni szoktam?

Figyelt kérdés

9 hónapos kisfiam mostanában késő este alszik el, nagy nehezen…

Viszont amikor este 10 órakor szopizik, utána mindig farkaséhes vagyok és muszáj vagyok enni.

Ti ezt, hogy kontrolláljátok?

Ugyanúgy kimentek felzabálni este mindent vagy mit csináltok, ha a gyerek ilyenkor még szopizik?

2024. márc. 8. 22:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Esetleg az lehet, hogy a szoptatástól leesik a vércukrod, és ettől leszel - valójában irreális mértékben - éhes. Próbáld ki, hogy a szoptatás elején megeszel egy müzliszeletet, hátha akkor nem leszel annyira éhes a végére, hogy felfald a konyhát.
2024. márc. 9. 10:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet enni, de nem kell "felzabálni mindent". Készülj rá, találd ki, készítsd elő, hogy mit eszel, lehetőleg ne 2 szelet fehér kenyeret zsírral megkenve és hagymával megpakolva, hanem valami egészségeset. És inni kell, sokat.
2024. márc. 10. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!