Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit gondoltok a köménymagos...

Mit gondoltok a köménymagos teáról hasfájós babának?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a köménymagos teáról? Van különbség az édes kömény és a kömény között?

Ma 4hetes a babám és nagyon hasfájós. Először az espumisant próbáltuk biogaiaval együtt, most a biológiai helyett a coli comfortot.

Valahol azt olvasom, hogy jó a köménymagos tea valahol meg azt, hogy görcsöket okoz.

Egyébként anyatejes, nagyon figyelek rá, hogy mit eszek. Semmi tejtermék, csípős,szeles vagy szénsavas.

Ukko szoptatós teát iszom+víz.

Az a fura, hogy az én hasam is fáj mióta hazajöttünk a kórházból, folyton azt érzem, hogy pukiznom kell.

2024. márc. 4. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%

"Attól lehet nem lett bajuk, mert belehaltak másba."

Én is kaptam sokszor köményteát a 90-es években. Ekkor már bőven nem haltunk bele másba gyerekként.

Szerintem próbáld ki, egy próbát megér. Gyógyteáknál amúgy nem lehet tudni, hogy kinek jól hat, kinek kevésbé, de ártani nem fog.

2024. márc. 5. 10:26
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

Én is kaptam sokszor köményteát a 90-es években.

Sőt, alkor azt is tanácsolták, fogzásra ecseteljék diannával az ínyet a gyereknek... S

Az is milyen jó volt... Alkoholt adni a babának.

Fogadjuk mar el, hogy fejlődik a világ.

Ma már nem teáztatjuk a babákat

2024. márc. 5. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

12# Sokan megaragadtak ott felfogásilag sajnos. Ott a három hetest is már hozzátáplálták.

Amúgy én inkább azt látom,hogy van aki fejre áll akkor is hasfájós a pici három hónapig,van aki semmit nem használ mégsem az. Élettani jelenség is egyébként.

2024. márc. 5. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

Én hasfájósnak babámnak Espumizant meg Biogaiát adtam. Valamennyire segítettek talán. Elmúlt a hasfájása ahogy nőtt.

Tök felesleges ilyen szoptatós teákat inni, a lényeg hogy sok folyadékot igyál. És nyugodtan lehet enni "szeles" ételeket is.

[link]

2024. márc. 5. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!