Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lefejni vagy elapasztani?

Lefejni vagy elapasztani?

Figyelt kérdés
15 hónapos kislányom abbahagyta a cicizést, de ha lefejem cumisüvegből megissza.Fejjem neki vagy ilyen korban már nem érdemes?(Én nagyon szerettem volna ha még cicizik)
2010. okt. 25. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne érdemes? Az anyatej mindenképp jobb, mint a tehéntej. Csak az a kérdés, hogy akarsz-e vele vesződni, vagy sem.
2010. okt. 25. 14:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van türelmed, fejd le, biztos hogy jót tesz neki!
2010. okt. 25. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nálunk más a helyzet, de én már 4.hónapja fejem, mert 6hónapos korában annyira begyulladt a mellem, hogy pár napig csak néhány cseppet tudtam fejni belőle, így cumisüvegből itta meg a korábban lefagyasztott anyatejet. Akkor rászokott a cumisüvegre, a cicin csak sírt, mert nem jött belőle. Bár az enyém még nincs egy éves sem. Ha van türelmed, és fontosnak tartod, akkor fejj, de megértem azt is, ha nem akarsz vele vesződni.
2010. okt. 25. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem megy el rá túl sok idő, akkor fejném, egyébként nem (gyerektől emiatt már nem venném el az időt)
2010. okt. 25. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt mintha csak én írtam volna ki...Én is szerettem volna még szoptatni de már nem kéri..:(( Én fejem. Sok nem jön le ugyan (50 ml) de azt este odaadom neki üvegből megissza. Én fejem amíg tudom.

Bár a gyerekorvosunk kicsit hülyének nézett, azt mondta 1 éves korig van értelme az immunanyagok meg tápanyagforrás miatt szoptatni, utána már nem mert amúgy is mindent eszik.

2010. okt. 25. 15:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,azt teszem én is amit a szívem diktál és lefejem neki.Örülök,hogy ti is így vélekedtek!
2010. okt. 25. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
:) Örülhet a Picid, hogy ilyen anyukája van! :)
2010. okt. 25. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Az immunanyagokról egy év fölött csak annyit, hogy 3 éves lányom tüszős mandulagyulladáson esett/esik át (már majdnem meggyógyult, de 3 napig 40 fokos láza volt), a kicsim, aki 14 hónapos és szopik, piros torokkal megússza láz nélkül (nekem és férjemnek is erős torokfájdalma volt/van). Állandóan együtt voltak, szóval kizárt, hogy ne kapta volna meg...

Szóval jó az a tejcsi és halgass a szívedre! :o)

2010. okt. 25. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Szép, hogy te legalább így gondolkodsz:-)))

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2010. okt. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!