Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy szoptattok? Egy evéskor...

Hogy szoptattok? Egy evéskor egy mellből vagy mindkét mellből?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:

mind2ből, váltva kezdjük (jobb-bal...bal-jobb)

nekem egy mellnél csomósodna a másik, úgy túl sok idő telik el, mire uyganaz sorra kerül.

2010. okt. 25. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
2 mell, mint az előző..
2010. okt. 25. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is kettőből
2010. okt. 25. 13:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Eddig nekem is 2-ből szopizott, mert a védőnő is ezt mondta meg a kórházban is. De nem volt így elég tejem. Legalábbis azt hiszem, mert így kevés idő telik el a következő szoptatásig és nincs ideje újra megtelni. Ma azt vettem észre, hogy ha csak 1 ciciből kapja, akkor többet is eszik. Csomósodni nem csomósodik hál' istennek.
2010. okt. 25. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megtelnie, mert a tej nem szoptatások között, hanem a szoptatás alatt termelődik:)

Azért tűnik úgy, hogy többet eszik, mert nem üríti ki teljesen a két melles etetésnél mindkét melledet. Valóban összegyűlhet a tej, mert egy bizonyos mennyiség raktározódik a mellben, csak egy idő után az kevés lesz:)

De ha elég a kicsinek egy mell egy étkezésre, akkor nyugodtan szoptass egy mellből. Nekem a bal sosem termelt eleget, kb. harmadát annak, mint a jobb, így kénytelen voltam két ciciből etetni, de a barátnőm pl. ,indig egyből etet, és így is elég a gyereknek.

Úgyhogy ha azt látod a babádon, hogy elég neki, akkor állj át az egyből etetésre.

2010. okt. 25. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire 2 mellből, de van, hogy elég neki az egyik. Néha szúrópróba-szerűen megmérem, van, hogy 2 mellből fele annyit eszik, mint máskor 1 mellből.

Lehet, hogy túl hamar váltottál eddig cicit és a kevesebb zsíros tej miatt hamarabb éhes lett. Azok alapján, amit leírtál én inkább 1 mellből etetnék vagy legalábbis mindenképp figyelnék arra, hogy teljesen leszívja az egyiket és csak utána kínálnám meg a másikkal.

2010. okt. 25. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2010. okt. 25. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 1 mellből, nekem ezt mondta a Drnéni és a védőnőnk is. Elég is neki. Nekem 2 óránként eszik, de kibírja tovább is csak nem nagyon akarja :) szeret a cicin lenni :)
2010. okt. 25. 18:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma délután egy ciciből evett, aludt 3 és fél órát. Nekem is elég lesz az egy cici, habár a bal mellemben jóval kevesebb tejcsi van, meg a bimbóm is kicsit befelé fordul, de ügyesen kiszívja :)
2010. okt. 25. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!