Hogy szoptattok? Egy evéskor egy mellből vagy mindkét mellből?
mind2ből, váltva kezdjük (jobb-bal...bal-jobb)
nekem egy mellnél csomósodna a másik, úgy túl sok idő telik el, mire uyganaz sorra kerül.
Nem kell megtelnie, mert a tej nem szoptatások között, hanem a szoptatás alatt termelődik:)
Azért tűnik úgy, hogy többet eszik, mert nem üríti ki teljesen a két melles etetésnél mindkét melledet. Valóban összegyűlhet a tej, mert egy bizonyos mennyiség raktározódik a mellben, csak egy idő után az kevés lesz:)
De ha elég a kicsinek egy mell egy étkezésre, akkor nyugodtan szoptass egy mellből. Nekem a bal sosem termelt eleget, kb. harmadát annak, mint a jobb, így kénytelen voltam két ciciből etetni, de a barátnőm pl. ,indig egyből etet, és így is elég a gyereknek.
Úgyhogy ha azt látod a babádon, hogy elég neki, akkor állj át az egyből etetésre.
Többnyire 2 mellből, de van, hogy elég neki az egyik. Néha szúrópróba-szerűen megmérem, van, hogy 2 mellből fele annyit eszik, mint máskor 1 mellből.
Lehet, hogy túl hamar váltottál eddig cicit és a kevesebb zsíros tej miatt hamarabb éhes lett. Azok alapján, amit leírtál én inkább 1 mellből etetnék vagy legalábbis mindenképp figyelnék arra, hogy teljesen leszívja az egyiket és csak utána kínálnám meg a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!