Szoptatás mellett cumi?
Sziasztok!
3 hetes a kislányom, eddig teljesen anyatejes baba. Nagyon hasfájós, esténként 1-3 óra ordítással telik :( persze sokat van cicin is, de nekem is muszáj pihenni, és a férjemnél van, ilyenkor a cumi nagy segítség, mert megnyugtatja. Tegnap adta neki először. Nekem borzasztó látni a szájában, mert rettegek a cumizavartól, félek, hogy elromlik a szopása. Mekkora ennek az esélye? Nem tudom eldönteni, hogy mivel teszek jót. A hivatalos állásfoglalást tudom, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy okoz-e gondot.
Én sem tudok megnyugtató válasszal szolgálni; egyszer kapott a fiam cumit, hasonló okból. Már aznap nem akarta elfogadni a mellem. De rögtön kapcsoltam, hogy ez cumizavar és kis szakemberi segítséggel megoldottuk a gondot. Nekem ez a tapasztalatom, én nem javaslom. Helyette ebben a hasfájós időszakban igyekeztem sokszor mellre tenni, az megnyugtatta. Természetesen fekve szoptattam, sok lett volna egésznap ülni vele és így legalább aludni is tudtam.
Kitartást! Nehéz időszak ez, sokan mondogatták ezt, de hidd el gyorsan tovaszáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!