Kizárólag egy ciciből szoptatós anyukák, meddig birtatok?
"vannak jobb napok, amikor elég 40 ml-vel pótolni, de van, hogy majdnem minden etetésnél pótolni kell 30 ml-vel"
30-40 ml nem mennyiség, azt biztosan el lehet hagyni.
Első gyereknél estem bele ebbe a hibába, hogy minden etetés után pótoltam és szépen meg is szokta, és már csak azért se szopizott eleget, mert konkrétan várta a pótlást. Pedig lett volna esély felszaporítani, de tapasztalatlanként mentem a könnyebb ellenállás irányába, míg full tápszeres nem lett 2,5 hónaposan.
Második gyereknél se ment könnyen. Ő volt aki látványosan az egyik oldalt preferálta, a másikból két szívás után elege lett, de csak azért is valtogattam egy etetésen belül is végtelen számban. Jobb-bal-jobb-bal... Ha csak egy korty is jött még, nem kapott pótlást. Tudtam, hogy nem lesz baja par mili mínusztól, ugyanakkor esély sincs felszaporítani, ha nekiallok rendszeresen pótolni. Napi max. 1-1 adagot kapott heteken át, hiába tudott volna többet is inni. Fejlődött így is szépen. 1 éves koráig kapott alkalmanként (fél éves korától nem naponta) tápszert és végül 3,5 éves koráig szopizott úgy hogy a balból csak cseppek jöttek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!