Akik lefagyasztották az anyatej felesleget, végül fel lett használva? Mikor hogy? Ha az elején túl sok tejed van és lefejed, lefagyasztod, akkor később is lesz elegendő, tehát mikor veszed elő? Merthogy csak fél évig jó, max.
Nem fogadta el.
Pár zacskónyit fagyasztottam le, végül a püréket higítottam vele.
Igazából félek, hogy esetleg nem lesz, amikor elkezdődik a hozzátáplálás, mert akkor kevesebb tejet eszik és megcsappan. Persze lehet, hogy az pont elég neki, de ki tudja, ezért gondoltam, hogy minden etetés után még lefejem a maradékot, hogy azt eltegyem, mert hátha nem lesz később, vagy pl 3 hós növekedési ugráskor elővenném.
De azt sem akarom, hogy a sok fejéstől még több termelődik, a végén meg literszámra öntögessem ki.
Bár még mindig a jobbik eset, mint az, hogy nem lesz elég.
De hogyhogy az anyatejjel bekevert ételeket nem ette meg egyik picid sem? Én alapból úgy terveztem a hozzátáplálást, hogy krumplipürébe, zöldség-gyümölcs pépekbe, rizspépbe, kekszes-túrós krémbe, mindenhez anyatejet adok, egyrészt, hogy jobban megegye az ismerős íz miatt, másrészt, olyankor még fontos nekik az anyatej, meg talán a kis gyomra is könnyebben átszokik, ha eleinte felesben keverem. Szóval akkor mindenképp fejni akarok majd, de mindig csak annyit, amennyivel épp bekeverem.
Meg akkor, ha majd itthon kell hagynom egy fél napra, akkor előtte lefejek annyit, amennyit tuti elég addig, míg nem leszek közelben.
De akkor így előre ne tervezzem be, ne fejegessek literszámra, felesleges?
Nekem a fagyasztott nem volt jó. A hűtőszekrényből qzzal kapta a d vitamint. Azt rlfogadta de ami a fagyasztóból jött,nindegy volt mivel volt keverve, nem kellett.
Szerintem ne görcsölj rajta. Majd lesz amennyi lesz.
Oké, akkor hagyom, csak akkor fogok fejni, ha 24 órán belül felhasználom hozzátápláláskor vagy amikor nem leszek itthon egy fél napig.
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!