Ez az erős fájdalom és görcs menstruációs fájdalom volt?
Nálatok volt ilyen fájdalom szülés után?
2 hónapja szültem, szoptatok.
Tegnap hirtelen a semmiből iszonyatosan elkezdett fájni a hasam, bal oldalt fent, utána az egész hasam tapinthatóan merő görcs volt.
Mondom most vagy felül vagy alul kijön valami, mert a hasam is hallhatóan bugyogott a gorcsok között, levert a víz, vizet kellett innom.
De annyira erősen és intenzíven fájt, hogy kezdtem bepanikolni, hogy rosszul leszek..
Utána már ez a fájdalom és görcs a menstruációs fájdalomhoz hasonló volt, csak sokkal sokkal erősebben (nekem általában nem szokott szerencsére fájni azelőtt).
Azonban nem jött meg még azóta, így nem tudom annak előjele lehetett-e… 1 óra volt kb az egész, már mellettem volt a nospa, de végül elmúlt magától. A földön fetrengtem.
Másnál volt hasonló? Lehet ez menstruáció előjele?
(Endometriozisom van, ami a teherbe esés előtt derült ki, és bár előrehaladott, fajdalmaim nem voltak vele szerencsére. Csak remelem, hogy nem az kezd belobbanni)
Bélgörcstől kicsit tartok, epe nem hiszem mert azóta lekopogom nyoma sincs.
Itt gyakorin azóta talaltam egy hasonló kérdésnél egy olyan választ, aki írta volt ilyen, ügyelet lett belőle. Szintén a 2-3. Hónapban volt először ilyen mensi fájás, de csak az 5. Hónapban jött meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!