Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Újraindulhat a tejem? És...

Újraindulhat a tejem? És babám tudna még szopni?

Figyelt kérdés

2 hós korában kórházba kerültünk, kiderült, nem eszik eleget, elkezdték tápozni. Akármit tettem, 3 hós korára elapadt a tejem, azóta csak tápi van. Most 7,5 hós.

Több helyen hallottam azt az infót, hogy az ökökbefogadó anyáknak is megindulhat a teje, illetve hogy vannak olyan mellszívók, amik az akár egy éve is elapadt tejet beindíthatja.

Most már recept nélkül kell a tápi, nagyon drága, és elgondolkodtam, hogy akkor lehet, nekem is újraindulhatna a tejem, ha tennék érte. Lehet ez? És vajon a lányom tudna szopni? És szopna? Mit gondoltok?

2010. okt. 19. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is hallottam már róla.

Van olyan szerkezet ami ebben segít. Mellre kell tenni a babát mintha szoptatnád, és közben amig még nincs tej, addig persze tápszert kapna, de azon a szerkezeten keresztül. Közben pedig a szervezeted is azt a jelzést kapja, hogy tej kell. Nem tudom mi a neve, majd megkeresem neked. Meg persze teával, homeos bogyóval segíthetsz.

2010. okt. 19. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

SNS, magyarul Szoptanít a neve.

Meg van valami M betűs, ártalmatlan gyomorgyógyszer, aminek a mellékhatása, hogy emeli a prolaktinszintet (ez az a hormon, ami a tejelválasztásért felelős). Nem emlékszik valaki, hogy mi ennek a gyógyszernek a neve?

2010. okt. 19. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
De jó lenne! Ezt én is akartam már kérdezni. Az én bébim 4 hós.
2010. okt. 19. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Motiliumra gondolsz.
2010. okt. 22. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
www.lll.hu
2010. okt. 22. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
www.lll.hu Pontosan én is rájuk gondoltam. Hívd fel őket, vagy írj nekik és kérd a tanácsukat. Mindig készséggel segítenek.
2010. okt. 23. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:

lll.hu, ahogy már írták.

Schneiderné Diószegi Eszter, és M-né Debulay Bianka nagyon tapasztaltak! És kedvesek (bár biztos mindenki az, de őket ismerem!)

2010. okt. 23. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ez a cikk(ek). Sokat tudott volna segiteni. Kár hogy akkor nem találtam rá. :-(

4 hós bébi anyukája

Kedves kérdező ha belefognál és látnád az eredményt kérlek ird meg!

2010. okt. 23. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Próbálkoztál?
2010. nov. 25. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!