Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Bofiztetes ejjel 2 honapos...

Bofiztetes ejjel 2 honapos babanal. Hogyan?

Figyelt kérdés

nappal sikerul bofizni kajalas utan, de ejjel annyira almos, hogy semmikepp nem jon semmi levego vissza neki. nyitva a szeme, de nem annyira eber, mint nappal, es neki is mozognia kell, h kijojjon a bofi.

he meg jobban felebresztem, akkor 2-3 orat nem alszik. az eredmeny, hogy egesz nap meg szenved a bennrekedt levego miatt. koszonom a valaszokat elore is

2010. okt. 18. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy fektessem hasra a pelenkázóra, emeljem fel a fejét, úgy hogy az álla legyen a pelenkázón. Így megfeszül a gyomra és kijön a büfi. Nem csináltam, mert büfizett éjjel is, de egy próbát megér.
2010. okt. 18. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Én soha nem böfiztettem éjjel,csak egyszerűen hasra raktam a kiságyba,mivel így alszik,szinte mindig rögtön böfizik és már alszik is.Ő is most 2 hónapos.

üdv

2010. okt. 18. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
éjjel ne böfiztesd, hanem altasd hason, én is így csináltam.
2010. okt. 18. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Éjjel én sem böfiztetem, pelenkát sem cserélek, csak ha kakis.
2010. okt. 19. 01:23
 5/5 A kérdező kommentje:

az elejen en sem bufiztettem, eddig nem volt gond. kiprobaltam a hason bufiztetest, es mar csak reggel es este vannak gorcsei:), nappal nagyon jol megvagyunk:) nemreg altatjuk a hasan.

ejjel nem tennem hasra, mert almaban mozogni szokott, es orral lefele alszik tovabb, felek a fulladastol. nem supped bele az agyaba, de megsem merem ugy hagyni.

nappal semmi gond, mert akkor lathatom, hogy mi tortenik.

koszonom a valaszokat:) szep napot nektek a kisebb csaladtagokkal:)

2010. okt. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!