Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális ha ezt így élem meg?

Normális ha ezt így élem meg?

Figyelt kérdés

Normális ez a félelem érzés? Igazából szoptatni szeretnék, elterveztem hogy mindenképpen ezt szeretném de legbelül

nem állok erre készen lelkileg.6 hónapos terhes vagyok.

2023. okt. 5. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Hát én nem stresszeltem magam ilyesmivel. Megszületett, aztán mikor a gyerekagyas osztályra kerültünk cicire raktam, ahogy mutatták a csecsemősök és kész. Nem terveztem el semmit, aztán épp eléggé stresszeltek a rokonok, hogy naaaa van már tejed????
2023. okt. 5. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam mint te. Jobban féltem a szoptatástól, mint a szüléstől. Próbáltam olvasni róla, de nem ment, inkább becsuktam a kiadványt, és elraktam. Aztán szülés után, ahogy a mellkasomra tették, már nem volt bennem semmi félelemérzet ezzel kapcsolatban. A kórházban a csecsemősök, és szoptatási tanácsadó is segített a helyes mellretétellel kapcsolatban, illetve utóbbi megnézte a kis nyelvét is, hogy hogy szív, stb. Nem volt olyan nehéz szerencsére, mint ahogy ráparáztam.
2023. okt. 5. 20:44
 13/16 A kérdező kommentje:

11es van aki rástresszel természetesen de azért alszom éjjelente.Nem vagyunk egyformák.Ki ettől fél, ki attól, és ez teljesen rendben van. Örülök ha te nem stresszeltél rá. Annyit terveztem el hogy szoptatom tápszer helyett.Ennél többet nem is tudnék eltervezni 6 hónapos terhesként.

12es kb így élem meg ezt az egészet ahogyan te élted meg a szüléstöl nem parázok( még) majd annak is eljön az ideje biztosan.

2023. okt. 5. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Miért kéne 6 hónapos terhesen "késznek állni" olyanra, ami még nincs itt?

Szoptatásnál meg aztán tényleg a "puding próbája az evés". :D

Az sem tragédia, hogyha valami miatt nem tudsz szoptatni. Nem dől össze a világ, kár erre így ráparázni.

2023. okt. 6. 11:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig nekem totál egyszerű volt, pedig féltem tőle rendesen. Sajnos 2 hétig fajtak, sebesedtek a bimbok, ez váltbe: 4 oránként mellet cserélni, addig a pihenő mellet bepanthennel alaposan bekenni. Rendberakta 2 nap alatt és utána nem volt gond. A másodiknal mar csak 2 napig fájt.
2023. okt. 6. 12:09
 16/16 A kérdező kommentje:
14 es természetesen nem tragédia nem is mondtam azt hogy összedől a világ. A kérdésem úgy szól hogy normális hogy ezt így élem e meg?Aztán ezt mindenki másképp gondolja, másképp éli meg.DE, nem lesz világvége ha mégsem jön össze, tudom.
2023. okt. 6. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!