Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak? Nem marad éhes?

Mit csináljak? Nem marad éhes?

Figyelt kérdés
az én babám 8,5 és nagyon csak cicizni szeret,még nem tudtam kiváltani cicizést,nehezen fogadja el az ételeket.még a elején 1-2 bébiételt elfogadott,de már azt egyáltalán nem.ma még azt vettem észre,hogy már ha a kanalat meglátja akkor elfordítja a fejét.nektek is volt ilyen?erőltetni kell v nem?tudja-e ő,hogy mennyi kell neki?nem marad éhes?ha erőszakkal megkóstoltatom,és esetleg ízlik neki(sütőtök)akkor eszik kb.3-4 kanállal.de ha én eszek valamit,akkor azt nagyon szeretné!
2010. okt. 16. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem jön éppen a foga? sok baba ilyenkor utasítja el a szilárd ételt, a kanalat... Erőltetni nem szabad, mert csak megutáltatod vele az evést... Néhány napig az se baj, ha csak szopik, 1 éves korig úgyis annak kellene a fő tápláléknak lenni... Majd, ha kibújik a fogacska, az étvágya is visszatér. Különben az én lányom is hasonlóan nehezen jött bele az evésbe, az első étkezést 10 hónaposan váltottuk ki... Mellette szopizott.. a hangulata jó volt, hízott is, kiegyensúlyozott is volt, így biztos voltam benne, hogy neki ez elég...
2010. okt. 16. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyél vele! Edd előtte a sült sütőtököt, reszelt almát, és adj neki is belőle!
2010. okt. 16. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!