Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet tanulni a szoptatást,...

Lehet tanulni a szoptatást, vagy ez érzés kérdése?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabám, és teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi van ha nem fogom tudni szoptatni. Mit tehetek? Annyi könyvet, cikket olvastam ezzel kapcsolatban, elméletben nagyon szépen el tudom mondani már, de annyira félek... Ti is így voltatok ezzel?
2010. okt. 14. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy nekem pl meg sem fordult a fejemben ilyesmi, eszembe se jutott, hogy ne tudjam szoptatni, mégsem sikerült valami fényesen.:-S

"Lehet tanulni"=> Attól függ, mi okoz nehézséget. Van, amit meg tudsz tanulni, de vannak, amik ellen nem sokat tehetsz.

Ha nehézségeid adódnának, NE a védőnőhöz, gyerekorvoshoz fordulj, mert sajnos nem sokat érnek ilyen szempontból.

2010. okt. 14. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:

én sajnos azt gondoltam, hogy megy majd magától, és még most is küzdök, pedig 3 hónapos már. azt hittem, jól csinálom, erre most derült ki, hogy sok apróságot másképpen kell.

tőlük kérj segítséget, akár már most is, vagy az első napokban-hetekben.

www.lll.hu

2010. okt. 15. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!