Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenképpen kell mellszívó?

Mindenképpen kell mellszívó?

Figyelt kérdés
Mi van, ha nem is lesz tejem? Vagy csak éppen annyi, hogy a babám jóllakjon? Érdemes inkább szülés után megvenni a mellszívót?
2010. okt. 14. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell hogy meglegyen de jó ha ki van választva hogy ha kell apa / anyós stb. megvehesse neked.

érdemes olyat választani amilyen márkájú cumisüveged lesz

nekem se volt szülés elött 4 hetes baba mellé vettem meg és nem volt felesleges.

Az aventet ajánlom és avent cumisüveget - mam ultivent-tel kompatibilis a cumi része.

2010. okt. 14. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
érdemes, de például én szerencsésebb voltam mert kaptam 2 is de egyik sem jött be csak mégjoban sebes lett tőle a cicm. kézzel fejtem szinte annyi idő alatt mint szivóval. és sokkal kiméletesebb.
2010. okt. 14. 12:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 14. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

nem volt se kézi, se gépi mellszívóm, helyette ott voltak a kezeim:-))) azokat is csak az első 2 hónapban használtam, vagyis addig fejtem és ment a mélyhűtőbe

1. baba 21 hónpig szopott

2. még szopik, 19 hónapos

2010. okt. 14. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Előre megvenni felesleges. A kórházban bent van.

Ha kell, apa megveszi nektek.

Én vettem, gépit és kézit is. Vittem is be a kótházba. Ott meg a csecsemősök mondták, hogy elég csak akkor fejni, ha mennyiséget akarok növelni, ha éhes a baba, vagy tejleadó szeretnék lenni.

Így én az elmúlt 8 hónapban nem használtam a mellszívómat.

2010. okt. 14. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem vettem meg előre, de a kórházban úgy bedurrant a mellem, hogy vetettem egyet. Muszáj volt, mert a babám nem tudott szopizni eleinte...

Volt bőven tejem. Itthon már jobban ment a szoptatás, de szopi után még fejtem. Sajnos... Nem kellett volna.

Nagyon tönkretette a mellem. Kisebesedett, stb.

Úgyhogy elmostam, és visszatettem a dobozába.

Egyébként nekem Mam_os, volt hozzá 2 cumisüveg ajándékba.

Az nagyon bevált, az Aventostól ugyanis fuldokolt a babám.

2010. okt. 14. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
én az elején úgy megnyomtam kézi fejéskor a bimbót hogy sokáig fájt, érzékeny lett. a neten vettem új Medela kézi mellszivót és nagyon bevállt. 3000Ft volt, ami szerintem jó. szerintem is szülés után vedd csak meg, hiszen az sem biztos hogy lesz tejed.
2010. okt. 15. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!