Mi számít hosszan tartó szoptatásnak? 1 éves kor felett már annak számít?
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 10:33
1/20 anonim válasza:
Nekem a 2 éves kor utáni számít annak.
3/20 anonim válasza:
1 éves kora után már annak számít tekintve azt,hogy sokan 6-10 hónapos babát már elválasztanak.
Aki 2 éves korig szoptat,az már ritka,és hosszúnak számít.
4/20 anonim válasza:
3,5 év, tobben is vsnnak az ovos csoportunkban. Ez már eleg hosszú idő.
5/20 anonim válasza:
Kultúrafüggő. Az USA-ban 12 hó felett már annak számít. A WHO pedig a természetes elválasztódást 2 és 4 év közé teszi, úgyhogy afelett hosszú.
6/20 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megleptetek amúgy, mert sokan meglepődnek, hogy a 14 hónaposom még szopizik, pedig már alig kéri, szóval nem szoptatok csak otthon, főleg éjjel. :)
2023. júl. 16. 11:35
7/20 anonim válasza:
Szerintrm 1 év felett már hosszú, de nagxon max 1,5 év, akkor már egy rohangáló, beszelő kisgyetek nem baba.
8/20 anonim válasza:
7!
Speciel az én gyerekem 3 évesen még nem beszélt.
Amúgy 2 éves koráig szoptattam.
9/20 anonim válasza:
Oké a Tiéd nem beszélt, de a többseg beszél, rohangál, igazi kisgyerek mar régen nem csecsemő, csak ha úgy kezeli az ember.
10/20 anonim válasza:
Én 1,5nel érzem a határt a baba és a kisgyerek közt, de tény h mostanában sokan szoptatnak tovább. Én 15hos koráig szoptattam bőven elég volt, akkor már mindent jó étvággyal evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!