Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik szoptatós kendő vált be?

Melyik szoptatós kendő vált be?

Figyelt kérdés
Elsősorban itthoni használatra kéne, ha jönnek hozzánk vendégek, mert az első babám az első 3 hónapban szinte állandóan szopizott, engem meg vagy néztek, vagy egyedül ültem a hálószobában, amíg a vendégek kint ültek a nappaliban. Köszönöm!
2023. júl. 10. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pelenka a vállamra. Nem bonyolítottam túl
2023. júl. 10. 21:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem azt azonnal lekapta volna a babám, pláne, hogy állandóan foglalkozni kellett vele szoptatás közben, mert mindig kiköpte a mellem. Úgyhogy valami olyat akarok, ami nem tud elcsúszni.
2023. júl. 11. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is lekapta, egy csattal a vállamhoz tűztem a pelenkát.

Nézegettem ezeket a poncsókat, de bevallom, nem akartam ennyit kiadni érte. Esetleg, ha van egy varrónő ismerősöd, varrass vele valami könnyű, nyári anyagból. Pl duplagézből.

2023. júl. 11. 12:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Ó, ez nagyon jó ötlet, köszi! Én is nézegettem, hogy ahhoz képest, hogy milyen egyszerű kis alkotás ez, jó drága. Nem vagyok egy profi varrónő, de anyukámnak van gépe és tudom használni, lehet, hogy megpróbálok tényleg valamit duplagézből alkotni. :) Annyira nem érdekel, hogy szép legyen, csak ne nézze apósom a mellemet, amíg szoptatok.
2023. júl. 11. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!