Megéri a philips avent mellszívó?
Azt néztem, hogy a dupla elektromos mellszívó ebből a márkából majdnem kétszer annyi, mint a többi márka mellszívója.
Akinek ilyen volt vs. akinek másmilyen elektromos mellszívója volt, annak mi a véleménye? Van akinek több fajta volt? Tapasztalt különbséget?
Kaptam.egyet használtan nekem nem jött be,olyan érdekel a használata..elajándékoztam .
nuvita 2 es mellszícót vettünk.
Megvagyok vele elégedve,szaporító fejés is van rajta,okos gép lekapcsol ha kiszívta a tejed vagy átkapcsol ha nem megfelelő programmban fejsz..
Sajnos ugy alakult, hogy a kisfiam feszesseg miatt csak 1 hetig tudott szopizni, igy utana amig csak tudtam, fejtem neki a tejet.
En vettem egy olcsobb kinai elektromos mellszivot (bebumi) meg szules elott, amikor csak azt gondoltam, hogy neha kell majd hasznalnom, ezzel kezdtem. Ez napi 8 fejes mellett kenyelmetlen volt mar, nagyon tepte a mellbimbom, igy ekkor valtottam aventre, de en nem a duplat vettem, csak a sima elektromosat.
Ez mar jobb volt, kenyelmes egyebkent, de sajnos a tejtermelest ezzel se tudtam sokaig tartani, berelnem kellett egy komolyabb korhazi mellszivot, ami tobbet tud.
Szoval otthoni hasznalatra, arra, hogy csak neha fejj, napi max egyszer vagy hetente parszor, szerintem majdnem mindegy mit veszel. Meg a kis olcso kinai gep is jo.
De ha veletlenul at kell allnod szinte csak fejesre es sajnos nincsen csak ugy sok tejed,ami omlik, akkor meg az avent is keves lehet.
En nem ruhaznek be elore, ha amugy hianyozna az a penz es ketszer at kell gondolnod, megvedd-e. Ha csont nelkul belefer, akkor persze, vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!