Szoptatás alatt szoktam vissza a dohányzásra.Mennyire káros ez a gyermekemre?20honapos
Őszintén nem értem erre milyen választ vársz. Számos kutatás kimutatta hogy a nikotin és más összetevők átjutnak az anyatejbe, ami egészség károsodást okozHAT.
Hogy okoz e vagy sem a ti esetetekben ezt nem tudhatod. Ahogy azt sem tudod majd ha valami probléma lesz a kicsivel emiatt van e.
Gratulálok!
Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy "imádod a gyerekedet, ő a legfontosabb, és bármit megtennél érte" blabla... 😆
Ez a minimum, amit most tudsz tenni, hogy abbahagyod!
Ha nagyon nem megy, inkább tápszerezz, mint a nikotinos anyatejet egye a gyerek.
Ha ennyire fontos a cigi, akkor sürgősen hagyd abba a szoptatast, eleg nagy már, nem lesz semmi baja. Vagyis több baja lehet a nikotinos tejtől mint a rendes ételtől. Az utolsokat fejd le, es öntsd ki a francba, vagy idd meg te.
Es probálj lakásban, autóban ne cigizni, de még sétáltatás közben se, mert ugyis megy rá a füst.
20 szál alatt a nikotin mennyiség elhanyagolható. Szívj szoptatás után. És én leváltanám füst mentes cigire.
Nekem 2 hónapos volt mikor elment a tejem és visszavettem, még 5 hónapos koráig napi egyszer szoptattam semmi baja. A füst káros csak a babára nagy mértékben de ez kiküszöbölhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!