Nyilvános szoptatás - ki hogy csinálja?
Nyilvános helyen sehogy. Engem ne bámuljon senki.
Kocsiba, rongypelussal az ablakon, esetleg pláza baba-mama szobájában... ilyen helyeken szoptattam.
Megtanultam állva, ringatva szoptatni, onnan meg kb bármilyen függőleges póz (ülve, guggolva, hurciban sétálva - ez majd későbbre, de amúgy hasznos módszer, stb) megy. Szoptatós póló és melltartó kombóval senki nem lát semmit, fal felé fordulsz és senkinek egy szava nem lehet. Amikor a naggyal mentünk ügyeletre, amikor én vártam ügyintézésre a sorom, étteremben, városi séta alkalmával, mindenhol meg tudtam így oldani, viszonylag diszkréten.
Javaslom otthon gyakorolni, ne élesben próbáld először.
Köszi!
Fú ez jól hangzik, mondjuk itthon is jól jönne mert ezt azt tudnék közben csinálni (néha elég hosszúra elnyúlik a szopizás időtartama)
Itthon a franciaágy háttámlájához dőlve,felhúzott lábakkal szoptattam.
Ha nyilvánosan kellett szoptatnom (különböző kórházakban pl),
akkor én mindig állva szoptattam. Így megmenekültem a koszos-mocskos babamama szobák koszától.
Sajnos rengeteg rossz tapasztalatunk volt babamama szobákról.(plaza, kórházi)
Sok kórházban jártunk 1 éves koráig sajnos.
Pl a SOTE1-en inkább beálltam egy kinyitott ajtó mögé,mert nem volt hol...
Nyíregyházán lementünk a gyerek uh-hoz. Ott kevesen voltak mindig.
Szóval próbáltam mindig elbújni,ahogy lehet.
Wc-be nem igazán mentem be,azért van egy határ...de sajnos előfordult az is. Itt már az volt a lényeg számomra, hogy a lányom jóllakjon. Én meg összeszorítottam a fogam kb.
Mindenhol állva, 2 kézzel alátámasztva a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!