10 hetesen még normális hogy 40 perc szopiidő nem elég?
Figyelt kérdés
Ha leveszem, azonnal sír, hogy kéri vissza. Egész napom szoptatásból áll szinte2023. jún. 14. 21:35
2/7 anonim válasza:
Ha volt fázis, mikor kevesebb idő alatt végzett, de most megint több kell, az biztos normális.
Ha születése óta nem bírod levakarni, akkor konzultálnék szakemberrel. Lehet normális, de szerintem lehet valamilyen izomgyengeség jele is.
3/7 anonim válasza:
10 hetesen normális
igény szerinti szoptatás...
4/7 anonim válasza:
#2 vagyok, valamiért 10 hetesnél idősebbnek képzeltem, nem olvastam el jól. 10 hetesen szerintem is normális még.
7/7 anonim válasza:
3 hónapig szó szerint csak szoptattam kb. Mond a 2 gyerekem 3hónapos koruk után kezdett rövidebb ideig enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!