Mennyit eszik kb egy 16 napos baba?
Figyelt kérdés
Cicizunk,neha eleg 1 cici van h keri a masikat is.Tejem van boven.Vagy csak huncutkodik?Mert van h rateszem a masikra,sziv 1-2-t es mar alszik is.Vagy csak megnyugtatja?2008. dec. 30. 12:18
1/4 anonim válasza:
Lehet még szomjas volt. Mert a cicibe az előtej a szomját oltja.
Egyébként 8szor 120-akat kb.!!!!
2/4 anonim válasza:
Attol fugg hogy milyen surun eszik. Az en babam 3 orankent evett kb 80-90 ml-t, neha 100-at is. Az enyem 2 honapos koratol kb evett 120 ml-ket.
3/4 anonim válasza:
Az én babám 23 napos, és nekem is nagyon sok tejem van.
Általában elég neki az egyik mellem, de néha ő is kéri a másikat is. Van amikor óránként kér enni, de van hogy "békén hagy" akár 3-4 órán át is.
Elég változó az étvágya ilyen szempontból.
Néha lemérem, hogy mennyit eszik, 70-130 gr között mozog.
Mióta megszületett, már egy kilót hízott, úgyhogy elég jól haladunk!! :D :D
Üdv
4/4 anonim válasza:
Egyem meg :D Lehet, mindig megkínálom a másikkal, hogy éhes, lehet, hogy szomjas még, lehet, hogy csak bújik, de az is előfordulhat, hogy csak huncutkodik :)
Az én babóm elejétől kezdve 2 ciciből eszik. Én mindig megkínálom a másik cicivel is, aztán ő dönt miként megy tovább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!