Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan apasszam el teljesen a...

Hogyan apasszam el teljesen a tejet?

Figyelt kérdés
Másfél hete már nem szoptatok.De most még érzek duzzadtabb mirigyeket a mellemben.Ha vizes ronggyal borogatom az segít? vagy inkább szedjek rá homeopátiás bogyókat(urtica u.15),hogy elmúljon?
2008. dec. 29. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs benne már sok akkor borogasd, de én egyszer fejtem még naponta egyh hétig...de nekem hónapok altt apadt el teljesen
2008. dec. 29. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
29%
Ha van tejed, miért nem szoptatsz? Az anyatejnél nincs egészségesebb a baba szervezete számára, ne foszd meg tőle, ha lehetőséged van még adni neki. Több anyukát is ismerek, akik két éven felüli gyereket is szoptatnak még. Természetesen már esznek is a mellette.
2008. dec. 29. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
urtica urens 5 ch és hideg borogatás
2008. dec. 29. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!