Hogy jelzi a baba, ha a másik cicit kéri?
Több helyen olvastam már, hogy cseréljek, ha jelzi. De eddig nem vettem észre ilyen jeleket. Ha váltok, szopizik tovább onnan, ha 20-30 percet hagyom, az is jó neki (szerintem)
Lehet, hogy mindegy neki?
4 hetes lesz hétfőn
Észrevennéd, ha jelezné.
Nagyon lassan állt be mindkét gyereknél a kereslet-kínálat, így korán megtapasztaltam, hogy hogy is néz ki ez.
Rángatták, elengedték és üvöltöttek bele a mellembe. Ekkor váltás, és boldog szopi tovább (kb. fél percig)
Én nem tudtam, hogy jeleznie kellett volna, simán átcuppantottam a másikra. Főleg mivel csak a bal mellemet preferálta majd egy hónapig, így a jobb folyton bekeményedett, fájt, ezért minden etetésnél kezdtem a jobbal, hogy tanulja meg azt is beszívni, meg egy kicsit le is szívjon belőle, majd félidőnél, vagy amikor már nagyon bosszankodott, átraktam a preferált mellre.
Most már rendesen eszik mind a kettőből, de így is váltogatom, mert nagyon hamar megtelik a "tartály" és iszinyatosan kemény tud lenni, ami baromira fájdalmas.
Ha átalszik egy etetést akkor lefejem és fagyasztom a tejet.
Az elején vizesebb tej jön, utána zsírosabb.
Ha csak szomjas, akkor az eleje kell neki. Ha sűrűn váltasz, akkor előfordulhat, hogy tele van már, de hamar éhes lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!