Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan kell szedni a urtica...

Hogyan kell szedni a urtica urens ch5-t?

Figyelt kérdés

most délben vettem be elöször 5 db.-ot amire azt mondták hogy reggel 5 délben 5 és este 5 db.-ot szedjek be ma.

és hogyan tovább a többi napokon? kérlek segitsetek nkem, nehogy elrontsak valamit!

Köszönöm!

2008. dec. 29. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ma este is nyugodtan vedd be az 5 golyót,és holnaptól 3x5 golyót,ahogy mondták.Ha csúszásban vagy semmi baj nem lesz ne aggódj.Nem kell annyira órára pontosan bevenni,a lényeg a 3x-i adag.
2008. dec. 29. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:

3x5, nagyjából elosztva a napon. Nem kell órára pontosan tartani. Én mindig a hajnali, aztán a 2 órás, majd az esti szopi elött vettem be.

Azt tudod, hogy hogyan kell? Nyelv alá kell betenni, nem lenyelni, előtte és utána fél órát nem lehet enni.

2008. dec. 29. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én napi 2x5 -öt szedtem. Előtte,utánna fél óráig nem szabad enni,fogat mosni,és mentolosat enni, rágózni.
2008. dec. 29. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!