Meddig tartott neked a 0-24 szoptatás?
3 hetes elmúlt a babám és még mindig éjjel-nappal rajta lenne cicin, sokszor 3 perc múlva sír, ha le van véve róla
6 hetes korában már beáll a rövidebb ideig tartó szopi nagyobb szünetekkel?
Másfél-2 óránként szopizik, 1-másfél órán keresztül, aminek a vége nagyrészben alvás, de máshogy nincs el, csak rajtam szeret aludni
Szeretném csinálni a császármetszés után ajánlott tornát, ne legyen baj később de még azt se tudom csinálni

Azért vannak válaszok... :)
2,5 hónapig nonstop szoptattam. Kevés is volt a tejem, a babám technikája sem volt túl jó, a szoptatások összefolytak. Ha elaludt, mindig megpróbáltam letenni a helyére (magam mellé az öbölbe), de sosem kínoztam azért, mert "el fogom rontani", ha hagyom komfortcicizni. Ha cicin nyugodott meg, akkor cicire tettem akkor is, ha csak cumizgatott.
Utána magától állt át arra, hogy egyre ritkábban kéri, majd végül beállt a 3-4 óránként 20 perc rendszer és 7 hónaposan 2 hét alatt magától hagyta el, amikor tudatosult, hogy sokkal könnyebben is kajához lehet jutni (hozzátáplálás).
Biztos az én gyerekem extra különleges, mert nem komfort cicizget két évesen is, pedig újszülöttként engedtem neki. Nem, nem az. Egyszerűen ahogy nyílik ki nekik a világ, érdeklődőbbek lesznek, nem lesz már meg arra a szoros szimbiózisra az igény, amire a születése után megvan. A szoptatás nem csak etetés! Javulni fog, hidd el! Piszkosul nehéz tud lenni, de egyszer vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!