2 hónapos baba kel ejszaka, de nem nyitja ki a száját, konkrétan nem lehet megetetni????
Úgy tűnik nem éhes, ne erőltesd. Biztos eleget eszik nappal. :)
Nekem az egyik gyerek még 8 hónaposan is kelt enni éjjel, a másik 7-8 hetes kortól hagyta el az éjszakai evést, közben szépen hízott ugyanúgy, nappal megette amire szüksége volt.
Ha nem sír ne vedd ki. Az ágyam mellett van a kiságy szinte, sosem ébredt éjjel enni. Ha valami baja volt felsírt, akkor vettem csak ki. Néha előfordul hogy félig megébred és nyöszörög, susog a lepedőn, mozgolódik, de ezek után magától visszaalszik.
Ha kellesz neki szólni fog ne aggódj. Attól nem tudom miért nem tudsz aludni hogy ő forgolódik, az nem olyan hangos, biztonságban is van. Én örülök hogy aludhatok éjjel.
Vannak éberen alvó emberek, én sem tudok aludni, ha valaki mocorog mellettem…
A kislányomnak volt egy ilyen időszaka így 2 hónapos kora körül, hogy szinte egész éjjel, nyögött, morgott, forgott az ágyban. Fel is ébresztette ezzel magát, kivéve ha rátettem a kezem. Úgyhogy ez ment hetekig, hogy mellettem aludt az öbölben, a kezem rajta, és akkor viszonylag nyugton volt, de enni amúgy így is kelt. Én meg bóbiskoltam az etetések között, mert nem tudok úgy aludni, ha mellett közben forog valaki. Pedig elég fáradt voltam, ha hiszitek, ha nem. :D
Ezért biztos a nyakamnak fognak ugrani páran, de nekünk az segített, hogy bepólyáltam egy vékony takaróba, így voltak éjszakák, amikor egész jól aludt, csak enni kelt fel, de legalább evések között nem ébresztette fel magát még pluszban a tekergéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!