Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lesz még tejem? Hasonló...

Lesz még tejem? Hasonló gondok/tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szülés után az első 2 hétben szoptattam, aztán a kisfiam és én is bekaptunk valami vírust. Hasmenésünk volt egy hétig, és elment a tejem. Próbálom gyakran cicire tenni, iszom a Laktoherbet és szedem a More milk kapszulát, de egyelőre semmi eredmény. Azóta eltelt 4 hét, és csak pár cseppet tudok kipréselni.
2010. okt. 9. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is voltam hasonló helyzetben!3 hétig voltam lázas,és majdnem teljesen elapadtam.

Én is More Milket szedtem,csináltam a 7-5-3-1-es szaporító fejést naponta kétszer,és újra lett tejem!A Babám 8 hónapos,és még naponta 3x szopik!

Azzal vigyázz,hogy a Laktoherbet ne idd,ha szeded a More Milket,mert a kettő üti egymást a tapasztalataim szerint!

Kitartás!Ez is fejben dől el,ne aggódj rajta,csak lazán!

Pozitív gondolkodás!!!

Sok sikert!

2010. okt. 9. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát eddig együtt szedtem a kettőt... Na, akkor a teát mától elhagyom.

Köszi!

2010. okt. 9. 15:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja, és mi az a 7-5-3-1-es szaporító fejés?
2010. okt. 9. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát a szaporító fejés az amikor a két melled felváltva 7-7,5-5,3-3,1-1 percig fejed!Lehetőleg minden nap azonos időben.Ennél is kell kitartás,de egy hét után nekem már rendesen lett tejem tőle.

Nekem Avent gépi mellszívóm van,és igen jó!Kézivel kezdtem,de össze sem lehet a kettőt hasonlítani.

2010. okt. 9. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Lesz nyugi. Nekem igaz idegeskedés miatt "ment" el majdnem, de nem adtam fel állandóan szoptattam, + ezt a szaporító fejést is csináltam. Ajánlották a Karamalz alkoholmentes sört (elég pocsék, de megéri) Metróba találsz legolcsóbban 180ft/db vagy malátakávé, szűrt italok, madártej, próbál meg ilyen dolgokat enni és nem idegeskedni. Én majd meg őrültem, mert első gyerekkel havi 10 liter anyatejet adtam le gyűjtőbe, most meg szoptatni sem tudok :S, nagyon rossz volt, de még szoptatok szerencsére és 1 éves koráig tervezem is.
2010. okt. 10. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!