Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan fejjek, hogy elég...

Hogyan fejjek, hogy elég legyen a babámnak, míg távol vagyok?

Figyelt kérdés
Hat hetes babám van, születése óta kizárólag anyatejes. Jövő héttől hetente kétszer kezelésre kell járnom,ez idő alatt a férjem vigyáz rá ( a kezelés mellett lehet szoptatni). Lefejt tejet szeretnék neki adni ( kb három négy órát leszek oda,ez egy vagy két étkezés lenne,attól függően,mikor evett előtte). De nem tudom mikor fejjek tejet? Sajnos nincs olyan sok, mostanában megpróbáltam minden szopi után fejni,de nagyon kevés jön (tudom,hogy attól a babának még elég,mert beállt már a kereslet kínálat,a baba is szépen fejlődik,van elég pelus,stb.) Régebben csak egy mellből evett,de mostanában kiszivja mind a kettőt. Ráadásul nincs is sajnos annyi időm,hogy minden szopi után órákig fejjek. Hogy tudnék neki mégis össze hozni elegendő tejet, míg távol vagyok? És mit tegyek,hogy ne legyen kevesebb a tejem,vagy ne pangjon,mert ugye amíg kezelésen vagyok nem tudok se fejni se szoptatni,félek,ez hosszú távon nem tesz jót. Köszönöm előre is.
2023. ápr. 12. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Esetleg az, hogy kap tápszert, és miután hazajöttél a kezelésről, gyorsan lefejed az összes tejet (ha nem akkor éhezik meg pont), legközelebb meg azt a lefejt tejet kapja.

Én szopizás előtt próbáltam keveseket fejni, de utána nem lakott jól a babám (pedig fejés nélkül pont elég volt a tej), ordított, állandóan mellen volt, nem bírt elaludni, úgyhogy borzasztó volt. Fejés nélkül meg evett, jóllakott, eldőlt aludni.

2023. ápr. 12. 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:
3 vagyok, úgy gondoltam,hogy ha minden szoptatás után fej mondjuk 20 milit, akkor estére összejön kb 80-100 mili tej, amit betesz a fagyóba. És ezt csinálja pár napig.
2023. ápr. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!