Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor jön meg a mensim?

Mikor jön meg a mensim?

Figyelt kérdés

90 %-ba tápszert eszik. sajnos keveset szopik (napi egyszer vagy Max kétszer 5 percet ) már nem elégszik meg vele.

Orvosi ajánlásra keztünk tápszert is adni. Hosszú történet. Na de az érdekelne ,hogy így miért nem jön meg a menstruációm már 11 hete hogy szültem (császár )

Néha érzek görcsöket mintha meg akarna jönni de csak ennyi.

Remélem nem vagyok megint terhes.

Megszakítással védekezünk.

Úgy tudtam ha abbahagyom a szoptatást utána meg kellene jönnie olyan minimálisan szoktatok van olyan hogy egész nap nem is szopik és mégsem jött még meg.

Vagy ez még így normális?

2023. ápr. 7. 16:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kapaszkodj meg . 36 éve így védekezem. És egyszer nem estem teherbe. Csak mikor elhatároztuk legyen baba és elkezdtünk próbálkozni . Eget az óvszer és nem is akarok próbálkozni semilyennel. Jó ez így . És nem a világ vége ha össze jön a baba . Úgy is akarunk tesot . Nem ilyen hamar de akarunk ..
2023. ápr. 7. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
61%

:D :D :D

Az, hogy 36 évig szerencséd volt, nem jelenti azt, hogy ezután is az lesz.

Igen, nyugtasd magad, hogy nem gond, ha kis korkülönbséggel becsúszik, csak aztán te leszel idegbeteg meg depressziós, és a gyereked fog rossz családi légkörben felnőni, csak mert anyu és apu szó szerint b.szott rendesen védekezni, nehogy már kipróbálják a latex mentes óvszert.

Ugye ki ne szeretne olyan gyermek lenni, akire a szülőanyja azt mondja, hogy: "nem a világ vége ha össze jön a baba". :D

Hát ehhez tényleg csak gratulálni lehet, remélem hogy összejött.

2023. ápr. 7. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

36 éve így védekezel?!

Hány éves vagy? 50+ ?? Vagy már csecsemőként is a szex volt az életed?

Én sem lennék a gyereked 🤦‍♀️ ilyen felelős szülőt... ha összejön, összejön... anyám.

2023. ápr. 8. 07:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Remélem nem vagyok megint terhes."

"nem a világ vége ha össze jön a baba".

Nem kis önellentmondás.

2023. ápr. 8. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom de buta vagy. Téged sem az eszed miatt fognak elrabolni...

De azért érdekelne, hogy 50 évesen hova akarsz még második gyereket is?:D

2023. ápr. 8. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!