Bevált tejszaporító módszerek (fejés stb)?
Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 19:56
11/11 anonim válasza:
Szia én is hasonló kérdést tettem fel erre én csak olyan válaszokat kaptam ,hogy ne fejjem a mellem csak a babát tegyem rá. Miért akarnám én fejni? Meg hogy hagyjam beállni a kereslet kínálatot és lesz elég tejem. Na em fejtem sokszor elég időigényes de nem bántam. Van eltéve a mélyhűtőben is így kicsit nyugodtabb vagyok ha szükséges van mihez nyúlni. 2 napja nem fejek csak a babát teszem a cicire na most a hajnali első etetésnèl érezhetően sok tejcsim szokott lenni most meg olyan mintha üres lenne. Ha ma nem lesz a picinek elég akkor vissza terek a fejéhez. Este lefekvés előtt szokott kapni üvegből is mert akkor sír. Kíváncsi leszek ma meddig tudom szopizatatni. Van valami szaporító fejes is de azt még nem próbáltam mert nem tudom hogy hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!