Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagy baj, ha nem minden...

Nagy baj, ha nem minden szoptatás után büfizik a kisbabám?

Figyelt kérdés
Egyrészt van olyan, hogy bealszik szopi közben, és nem ébresztem fel emiatt, másrészt meg csomószor még vízszintes állapotában magától büfizik, máskor meg hiába rakom a vállamra, nem jön semmi.
2010. okt. 7. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha elalszik nem baj.

Egyébként meg tök mindegy hogy a válladon vagy vízszintesen büfizik a lényeg hogy kijöjjön a büfi és ne bántsa a levegő!

2010. okt. 7. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, nekem se mindig büfizett. Néha azonnal egy jó nagyot, néha meg semmit, hiába emelgettem tovább.
2010. okt. 7. 20:15
 3/3 xStefix ***** válasza:

Nem baj.

Csak arra az egyre figyelj, hogy ha lefekteted evés után és elmész mellőle, úgy hagyd ott, hogy ha bukik, ne legyen belőle gond. Pl. kicsit megemeled az ágya fejrészét, vagy kitámasztod oldaltfekve.

Ha hanyatt bukik, abból baj lehet.

2010. okt. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!