Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ma 1 honapos fiamnak mennyit...

Ma 1 honapos fiamnak mennyit is kellene ennie valojaban?

Figyelt kérdés
A tejem nem tul sok sajnos 2 ciciböl tudok neki 80-90grammor adni hozza kell potolnom tapszerrel, 130grammra szoktam kiegesziteni, utana nyugodt.hizni hizik, van eleg koszos pelenka is...
2010. okt. 6. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Pont annyit hogy hízzon és legyen koszos pelenka :)

Egyébként "táblázat" szerint 150 ml /testsúlykilogramm / nap. (tehát ha pl 4 kilós a babád, akkor 600 ml körül egy nap alatt összesen)

2010. okt. 6. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez a táblázat tápszerre vonatkozik. Anyatejre sehol sincs ilyen táblázat, a WHO-nak sem.

Megnyugtatásul: az én fiam 3 hós koráig napi 7x80 milit evett, ennél többet soha, mégis megduplázta ekkorra a súlyát.

2010. okt. 6. 14:35
 3/5 xStefix ***** válasza:
Itt egy példa a teljesen felesleges pótlásra. :(((
2010. okt. 6. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

A 2 cici után sír a babád?

Próbáld meg elhagyni a pótlást és a következő szoptatást korábbra hozni. Így sűrűbben mellre kerül, a tejed is több lesz!

A 80-90 gramm nem kevés, biztos vagy benne, hogy pótolnod kell? Bár tényleg mindegy mennyi számokban, a lényeg, hogy hízik és vannak pelusok.

(1. voltam)

2010. okt. 7. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
A anyatejes babám 1 hónaposan kb. 3500 g volt, egy nap összesen 760g körül evett. Napi 7-8x etettem.
2010. okt. 8. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!