Nem probléma ha nem tartjuk be a 3 óránkénti etetést?
Szia!
Dehogy is baj!Sőőt,az a jó ha igény szerint szopatod,így neked is töb tejed fog termelődni! És ige,majd idővel ki fog magának alakítani egy napirendet,nálunk ez 2 hónapos kora körül volt,h ráállt a 4 órás etetésre-és este 9-10-től reggel 6-7ig átaluda az éjszakát.Most épp nő a foga,úgyhogy most megint éjszakázunk,és 1,5-2 óránként eszünk,de most neki így jó, ő így igényli és kész:)Ha éhes/szomjas,persze h én is akkor adok neki,amikor kér!Sztem teljesen jól csinálod te is!
Szió!
Én is az igény szerinti szoptatásra voksolok. Ahogyan az előttem szóló írta az a lényeg, hogy azért 5 óra ne teljesen el két szoptatás közben, viszont én hozzá tenném azt is, hogy nappal. Éjszaka az alvás miatt eltelhet több is, bár eleinte még úgysem fog.
A babád okos teremtmény és ha éhes, akkor sírással jelez neked.
A három óránkénti evést most valamiért nagyon támogatják az orvosok (meg jó néhány védőnő is, mint például az enyém), de szerintem ez csak divat, mivel a baba számára szerintem nem jó. Te sem örülnél neki, hogy ha éhes vagy ha nem tömnének, mint a libát három óra elteltével, még a legszebb álmodból is felkeltenének.
Zita (8 hónapos kislány anyukája)
Ja, és ahogy az egyik előttem szóló is megjegyezte, kialakítják ők a saját napirendjüket sokkal ügyesebben, mint ahogyan mi alakítanánk nekik. (mi a 8. héttől az ő általa kialakított rutint követjük)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :D
Most még nagyon sűrűn eszünk nappal, tényleg van hogy 2 oránként vagy oránként eszik. (sok tejem is van) de éjszaka 3-4 oránként kel! :D nektek is jó babázást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!