Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan aki vékony volt...

Van olyan aki vékony volt szoptatás előtt és az is maradt úgy hogy sok teje volt?

Figyelt kérdés

2023. jan. 22. 08:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok.

10-es en azt irigylem aki hosszzu tavon meg tudja tartani a sulyat.lanyomat ahogy szultem,szules utan 50 kgre fogytam...aztan eltelt fel ev es felhiztam majdnem 90 kgra...no azt a sulyt tartottam is par evig,le nem ment akarmit csinaltam...terhessegem elott kezdtem fogyni,meg szomorkodtam is,hogy lefogytam erre ujra vissza fogok hizni,mert terhes lettem...

Most eltelt 9 honap a fiam szuletesetol es felek,hogy ujra 90 kg leszek...nem vagyok tul magas es nem all jol a 90 kg.

2023. jan. 25. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is átlagos testalkatú vagyok, a terhesség alatt csak a babával nőtt meg a súlyom, szülés után pár nappal pedig már kevesebb voltam, mint a terhesség előtt (59 voltam terhesség előtt, pár nappal szülés után már 57 voltam, napról napra egyre kevesebb és nagyon örültem is neki, azelőtt 2 évig szenvedtem a fogyással, sikertelenül). Viszont ezt követően kb. 1 héttel kezdett fokozatosan nőni a súlyom, pedig szerintem nagyjából ugyanannyit eszem mint, amikor előtte fogytam, mellette ugyanúgy szoptatok. Zavar is nagyon, nem akarok elhízni, pedig figyelek az étkezésre. A szülés óta nagy az étvágyam, állandóan éhes vagyok, azt mondták, hogy a szoptatás miatt. Viszont betegség miatt figyelnem kell az étkezésre, speciális diétát kell tartanom már évek óta.
2023. jan. 27. 15:29
 13/13 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van, az elsőnél 15kgt híztam majd a kórházból úgy jöttem haza hogy csak +6 volta rajtam, nem emnt a szoptatás, csak fejtem vissza is jött egy csomó evek alatt ment le. Másodiknál 8kg jött fel lement 8 mikor hazajöttem, itt sem tudtam sokaig szoptatni, és nem volt elég a tejem bármit próbáltam viszont állandóan éhes voltam, vissza is jött úgy 4 kg, de aztán ezt is leadtam pár hónap alatt. Most 6 hetes a babám, meg kell mondjam most sem az igazi nincs elég tejem a babám pedig igen nagyétkű, így 8 etetésből 2-3 szor pótlok, 10kilót híztam terhesség alatt a kórházból -9el jöttem ki, azóta tartom, pedig olyan dolgokat kívánok mint tejtermékek, csoki stb, persze igyekszem figyelni, de úgy néz ki a kialvatlanság miatt kell némi gyorsan felszívódó szénhidrát.
2023. febr. 3. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!