Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha napi fél liter édeskömény...

Ha napi fél liter édeskömény teát iszom, átmegy az anyetejbe?

Figyelt kérdés
Igazából a kicsim miatt iszom, 2 hetes és nagyon fáj a pocija, de nem szeretnék neki adni semmiféle gyógyszert, ha lehet természetes módon mulasztani a fájdalmát. Ez vajon használ?
2010. okt. 3. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én babámnak pont az édesköményt tartalmazó teáktól fáj a hasa. Amint abbahagytam az ilyen teák ivását, azonnal elmúlt a hasfájása. Egyik nap még éjszaka 4-5 órát kínlódott, másnap már nem ittam csak vizet és éjszaka alvás volt (csak szopizni kelt 2x)
2010. okt. 3. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Átmegy. A babám sokat pukizott tőle, neki használt így is.
2010. okt. 3. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Adhatsz a babádnak Infakolt.Ha van légzésfigyelőtök,tedd le a hasára aludni!!
2010. okt. 3. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy átmegy. A babát is, meg engem is felfújt, de jó rendesen. Ő meg még görcsölt is tőle. Abba is hagytam gyorsan. (Persze minden szervezet máshogy reagál)

Infakolt használtunk végül mi is. Nekünk az vált be.

2010. okt. 4. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is így csináltam! :) Nekem nem fogadta el a cumisüveget!És nálunk csak úgy vált be ha én főztem ittjon köményből,nem pedig filteres!Attól még az én hasam is fájt!

Viszont ateától én is szaladtam ám...

De nekünk bevált így!

Ha netán nem használna akkor próbáld meg, hogy kamillateát főzöl egy pici cukorral (barna cukor jobb) és kiskanállal adzs (kb 3-5 kanállal) A BABÁDNAK SZOPI ELŐTT!

De csak ha nem válna be a másik,értem hogy nem akarsz neki adni semmit! :)

2010. okt. 4. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!