Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig kell fejni szoptatás után?

Meddig kell fejni szoptatás után?

Figyelt kérdés
Úgy értem most még bedurran, ha nem szívom ki rendesen szopi után, de lesz olyan, hogy csak szopizik, és utána nem kell fejni és nem is durran be? Mennyi idő elteltével? 1 hetes a babám.előre is köszi.
2010. okt. 3. 09:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi,nem lesz mindig így.Azért 1-2 (néha több) hónapnak el kell telnie a kereslet-kínálat mennyiség beállásához.

2010. okt. 3. 10:47
 2/3 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy ha nem szeretnél hosszútávon fejni, akkor szopi után egyáltalán ne fejjél. Ha két szopi között úgy érzed, hogy bedurran, akkor csak annyit fejj ki belőle, hogy lazuljon a melled, ne legyen kőkemény, enyhüljön a feszülés. Pár nap, szerintem max. 1 hét alatt be fog állni a kereslet-kínálat. Én így csináltam a 3. babámmal, és a kórházból hazaérkezés után néhány nappal már egyáltalán nem kellett fejnem. Ha teljesen kiüríted a melled, akkor nem csökkenni, hanem növekedni fog a tejmennyiség, és belekerülsz egy ördögi körbe.
2010. okt. 4. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:

a fejéssel a maximum tejtermelést éred el. ha nem ez a cél, akkor csak akkor fejd le, ha muszáj, már csomósodni kezd. fokozatosan tudsz átállni arra, hogy ne kelljen fejni (pl. egyre kevesebbet fejj.)

vagy add el, ha sok tejed van.

2010. okt. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!