Citrusféléket miért nem szabad szoptatás alatt enni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 21:00
1/4 anonim válasza:
Szia. Mert elvileg megváltoztatja a tej ízét, és nem biztos, hogy ízlik a babának. De ez nem minden babánál van így. És nem is azt mondanám, hogy nem szabad. Ha megeszel egy narancsot, vagy pár darab mandarint nem hiszem, hogy bármi baj lesz belőle.
Üdv, 5 hónapos kislány anyukája
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem a tej mennyiségét változtatja meg?Hallottam ilyet is és megijedtem,mert én esténként fél kiló mandarint megeszek.Babóca még nem "panaszkodott" miatta.
2008. dec. 26. 21:16
3/4 anonim válasza:
Szia!!!Én ugyan ugy eszem a citrus féléket és a babom el fogadja a tejet.Nekem azt mondta a védőnő,hogy én probáljam és ha rosszul reagál akor ne egyem.ÜDV:2hos baba anyukája!!!
4/4 anonim válasza:
Itt nem igazán arról van szó, hogy a babának megízlik-e a citrusízű anyatej vagy sem, hanem arról van szó, a citrusfélék azért nem ajánlott, mert apasztja a tejet, ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!