Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagy cicijű anyukák, nektek...

Nagy cicijű anyukák, nektek mennyi idő volt, míg megtanult szopizni a baba?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon megnőtt a cicim a tejtől, és a babám alig tudja elkapni. Kínlódás a szopi eleje mindig. Szerintetek meddig lesz egy így? még csak 1 hetes a babám, és hamar elfogy a türelme. Ugye nem lesz ez mindig így?
2010. okt. 2. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szoptatás előtt fejj le belőle pár milit,hogy puhább legyen.Az ujjaddal pedig ha az orrához ér a cicid,nyomd picit le(a cicidet),hogy kapjon rendesen levegőt.

2010. okt. 2. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:

az én mellem is nagyon megnőtt a mellem és az első szopinál szegénykém a bimbó alatt kiszívta a mellemet majd asztán megmutaták h fogjam a cicimet h a bimbót kapja be,meg fogod az egyik kezeddel,a nagyujadal megnyomod picit a felső bimbóudvart és a többi 4-el megtartod a bimbó udvar alját és azt is megnyomod picit és akkor csak a bimbómarad amit kőnyeben betud kapni a baba,bocs a helyes írásért

jó babázast

2010. okt. 2. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem azonnal ment a szopiztatás! nagyon jó póz, ha a hónaljad alá veszed a babát, a dereka van a hónaljad alatt, a feje pedig elöl, és oldalt fekszik. Így neked és a babának is nagyon kényelmes, és nincs semmi probléma! A babát tedd egy magas hosszú párnára (szopipárna), így nem kell tartani, tudod a melledet fogni, ha kell.
2010. okt. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!