Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » "Tejszaporításhoz" ill. csak...

"Tejszaporításhoz" ill. csak úgy szoptatás alatt milyen rostos üdítőket isztok?

Figyelt kérdés
Én még nem mertem semmilyent inni,mert így is pocakfájós a babám...de jó lenne a változatosság.
2010. okt. 1. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem az öszilé és a alkolmentes sör mindig csodát tett !de nagyon jó a sima viz is !
2010. okt. 1. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!!

Nekem a rostos őszilé vált be.

Tejszeporításhoz ihatsz még Laktoherb teát!!Tejserkentő!!

2010. okt. 1. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Tejszaporításra a görögszénamag-teát és az éjjeli szopit (vagy fejést) javaslom, nekem ez vált be leginkább, valamint szoptatás közben is igyál, mindegy, hogy mit.

Az őszibarackot nagyon szeretem, iszom is, a körtelétől viszont megfájdult a babám hasa.

2010. okt. 1. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Inkább vizet igyál, mert a szervezetnek a rostok feldolgozásához is vízre van szüksége, tehát nem jut elég vízhez az üdítőből. Ha ilyeneket iszol, igyál mellé sok tiszta vizet is. Amúgy szerintem nem lesz pocakfájós tőle.

A laktoherb nekem is sok tejet csinált, viszont soha többé nem iszom, mert attól szörnyen fájt a babám hasa. Ezt egy szopis tanácsadó is megerősítette, hogy vmelyik gyógynövény benne ilyen hatással van.

2010. okt. 1. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 1 liter minőségi tejben szoktam megfőzni 1 csomag vanília pudingport cukorral. Gyakorlatilag egy enyhén sűrű, finom tejet kapsz végül, ami nagyon szaporítja a tejet (nekem a szülésznőm ajánlotta, mert kevés volt a tejem, és be vállt). Minden nap megiszom az 1 litert, és így most már rengeteg van.

Mellé Kubut szoktam inni még, és sok levest eszem.

2010. okt. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!