Ha nem eszik meg teljes adag fözit délbe és uzsira gyümit, akkor adhatok neki tejpépet?
6 hónapos anyatejes a kislány és úgy érzem, hogy már nem elég neki a tejcim. Szeretném +kóstoltatni vele a tejpépet. Glutén mentes tejpépre gondoltam.
Köszi a válaszokat.
ha most szeretnél először kostoltatni akkor szerintem ne tejpéppel kezdj. de ha már azzal szeretnél kezdeni akkor irassa a dokival HA-s tejpépet van belőle fini vanílíás, csak ki kell iratni.
én egyébként gyümivel kezdenék (alma, barack) majd zöldségek (burgonya, sárgarépa) és szép lassa vegyes ízek.
Köszi a választ.
Eszik gyümiket is főzeléket is de nem teljes adagokat még.
Én estére gondoltam ,hogy adok neki tejpépet,hogy végig aludja az éjszakát. De nem mertem még kipróbálni(kaptunk karácsonyra Hipp-es gluténmentesest).Azért kérd. + itt,hogy várjak-e vele még vele míg kiváltok vele 1 szopit? Vagy keverjem hozzá a gyümihez?
Köszi
megint az első vagyok. de a kostoltatást akkor is délutánra tenném. hogy lássam mit csinál vele a kis szervezete. mert igy estére kb kiürül neki. és ha pl alergiás lenne rá észrevennéd.
még annyit hogy mikor odaadtam neki estére a tejpépes cuccot cumisüvegből - evett, de sürü volt neki és megterhelte a pociját és ezért nyugtalanabbul aludt. nem is adtam neki csak 3 este. mondjuk az én kisfiam hason alszik.
remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!