Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most hasfájós vagy nem? Ha...

Most hasfájós vagy nem? Ha igen mivel lehet a baj?

Figyelt kérdés

Nem tudok szoptatni,most 3 hetes a babám eleinte fejtem amennyit csak tudtam+tápszer.Most kapunk neki tejet,de nem csak azt adjuk hanem a tápszerrel pótoljuk.Napközben elvan eszik és alszik,de este fürdés után eszik és elkezd fájni a hasa,most is éjjel 1-kor tudtuk ágyba tenni addigra nyugodott meg.Pisi van,kaki csak úgy ha napi egyszer meghőmérőzzük,de azt sem merem minden nap nehogy megszokja.

Baja lenne a tejnek,vagy a tápszer és a tej együtt erős.Már arra gondoltunk a férjemmel,hogy napközben adunk neki csak ilyen kombinációt este meg csak sima tápszert,mert állítólag este érzékenyebb a gyomruk.vagy írassak fel más tápszert.Tanácstalan vagyok,mert nem akarok a gyerekemmel kísérletezni és azt meg pláne rossz nézni ha szenved.

2010. szept. 30. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom is 3 hetes. Nálunk is pár napja ez van, hogy egész nap semmi gond nincs, majd esténként jön a "hiszti" a fürcsi után. És mi is csak 11-12 körül tudunk aludni. Bár Ő csak anyatejes. Nekünk sincs ötletünk, hogy mi változik meg estére.

2010. szept. 30. 11:56
 2/2 xStefix ***** válasza:

Itt találhattok hozzá szakmai anyagot:

[link]

[link]

2010. szept. 30. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!