Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha különböző okokból abba...

Ha különböző okokból abba kell hagynom a szopit mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még nem biztos de lehet nem szoptathatom a kislányom (sajnos) 3 hetes. És azt mondták hogy akkor majd fokozatosan ha nem szoptatok elapad a tej magától. De én félek tőle hogy mi van ha kiszívatlan tej bent arad begyullad és bajunk lesz. Állítólag hideg vizzel kell majd borogatnom ha fáj és akkor elmegy szépen lassan. Segítsen aki tud mert nagyon kivagyok most.
2010. szept. 29. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Ha abba kell hagynod, akkor apaszd el és nem fog begyulladni. Napi 3x5 golyó Urtica urens 30 CH. Ennek apasztó hatása van. Remélem, nem kell szedned és szoptathatsz.
2010. szept. 29. 15:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy. Én is ezt remélem:)
2010. szept. 29. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Ha egyik pillanatról a másikra abbahagyod, akkr tuti begyullad. Fejni kell, nem üresre soha, csak valamennyit, hogy ne feszüljön. Akkor el fog apadni. Meg persze mehet mellette a homeopátiás cucc, a CH-ra nagyon figyelj, mert ugyanez a szer más dózisban tejserkentő!!!

De nagyon nyomós érv kellett volna nekem, hgy elapasszam. A két lábamat akarták műteni, menni alig tudtam, de nem engedtem. A lábam fél év alatt kikupálódott viszonylag és 13 hónapig szoptattam.

2010. szept. 29. 15:12
 4/4 xStefix ***** válasza:
Esetleg leírnád, hogy miért peddzették meg neked az elapasztást?
2010. szept. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!