Nem szopik a babám?
Hívj szoptatàsi tanácsadót. Mivel koraszülött volt, gyengébb lehet, mint a kortársai. Nem sàrga? A sàrga kisbabàk szoktak ennyire aluszèkonyak lenni. Cumizavaros is.
Kórházban milyen gyakran szoptathattad? Szoptatáson kívül mindig az inkubátorban volt, vagy kenguruzhattál?
A tápszerhez könnyebben hozzájut, mint az anyatejhez, ezért a cumizós technikát használja inkább.
Tejed mennyi van? Pròbàld meg azt, hogy előfejsz, ès sns-ből a szopàs mellè pòtolod. Ìgy kevesebb befektetett munkàval több anyatejhez jut.
Semmiképpen ne hagyd, hogy èhezzen, mindenkèppen làssa minèl hamarabb szoptatàsi tanàcsadò.
2.válaszólónak:
Nem szoptathattam mert infuzion volt és egyáltalán még egy 5percre sem vehették ki nekem 7napig az inkubátorba volt.
Kb 15 max 20 ml leheti.
Kórházban volt csak sárga kapott kék fényt is.
Nem bántott senki, egyszerűen megkérdeztem, hogyan lehet két hetes a kicsi, ha október elején született.
Ha szept 14-én 33 hetes voltál, akkor október 21-én nem lehettél 36. Bocs, hogy van, aki gondolkodik is...
Látom van kultúra. Kiégett a szemem a kérdés, de főleg az 5.válasz elolvasása után.
Hívj szoptatási tanácsadót, szerintem nem olyan bonyolult ez. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!