Baj ha a babám 1-1,5 órát szopizik?
szia nem baj, csak lehet hogy nem elég neki a tejed.
Vagy túl gyenge. Érdemes erről a védőnőt megkérdezni, de ha azon görcsölsz, hogy valamit nem jól csinálsz, vagy a tejed megy el, vagy a baba nem fog elfogadni. Ne aggódj, ezt nem lehet rosszul csinálni.
Ha kell neki, hát add oda, hisz ez a dolgod, most, hogy szoptass. És időd, mint a tenger.Nézzél közben tv-t, vagy 1 jó filmet.
Van, amelyik baba meggondolja magát, az ellen sem lehet mit tenni.
Gondolom, még nagyon picike, ugye? Nyugodj meg, kb. 3 hónapos korára legkésőbb már csak félóra, utána 4-5 hónaposan pedig csak 5-10 perc lesz egy szoptatás, mert megerősödik a baba, és az ember melle is sokkal könnyebben adja a tejet.
Én is 1,5 órákat hagytam szopni az első hónapokban. Van, aki félóra után szigorúan elveszi tőle a cicit, én nem tettem. Attól, hogy most ilyen hosszan szopik, még ugyanúgy lerövidíti majd a szoptatási időt 1-2 hónap múlva.
Kellemes ünnepeket!
Az én kislányom is az első kb 3 hétben 1,5 órákat szopizott,alig hagytuk abba az evést már jött is a következő etetés:) Viszont egy hónapos kora óta max 10 perc és jóllakik:)Neked is jót tesz a tejtermelésnek,minél többet van mellen,viszont arra azért tényeg figyelj,h azért szopizik ennyi ideig,mert még nagyon picike,vagy mert nem elég a tejed.Nem mind1.
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!