Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Eltűnt volna a tejem?

Eltűnt volna a tejem?

Figyelt kérdés
7 hónapig minden gond nélkül szoptattam. Ma hajnalban egyszerűen nem akart jönni. Szegény babám több mint negyed órát próbálkozott mindkét oldalon, végül kiborult, úgyhogy tápszert kapott, nem akartam tovább kínozni. Miért nem indult meg a tejleadás? Eddig pár percen belül mindig megindult. Ugye nem apadhat el ilyen hirtelen?
2022. okt. 24. 06:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Menstruálsz már?

Nem ért hirtelen stressz?

Ilyen nagggyon-nagyon ritkán van és nem átmenet nélkül akkor sem.

2022. okt. 24. 06:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, már megjött párszor, de olyankor nem volt semmi zavar. Azt sem éreztem hogy kevesebb lenne, mindig jóllakott a pici. Stressz nem ért, csak meg vagyok fázva kicsit.
2022. okt. 24. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

A tej nem tűnik el csak úgy egyik napról a másikra. Ahhoz elég sok idő kell főleg ha szoptatsz.

Folyamatosan kap pótlást a kicsi? Jól csatlakozik fel? Jól szívja? Nem lehet hogy cumizavar? Vagy a pótlás miatt csökkent a mennyiség?

2022. okt. 24. 11:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem kap pótlást, csak ha nem vagyok itthon, a férjem szokta megetetni, olyankor kap tápszert. A technikája gyönyörű, a kórházban, a védőnő és tanácsadó is dicsérte.
2022. okt. 24. 22:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként azóta minden olyan mint előtte, úgy látszik egyszeri alkalom volt. Csak nagyon megijedtem, nem tudtam mire vélni.
2022. okt. 24. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A technikája bármikor elromolhat ha kap cumisüveget vagy cumit. Az hogy anno a kórházban tökéletes volt semmit nem jelent ilyen szempontból
2022. okt. 24. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!